HÅNDVÆRKET

KVALITET DER SKAL OPLEVES

ORDENTLIGHED

En af Bretz grundlæggende værdier er ordentlighed. Både i valg af råmaterialer, tekstiler og samarbejdspartnere. Alt er produceret under ordentlige forhold og med respekt for både mennesker og miljø.

GRUNDIGHED

Alle Bretz møbler er custom made og håndlavede med sans for detaljerne. Produktionen har foregået på Bretz egen fabrik i Tyskland, siden Johann Bretz grundlagde firmaet i 1895. Der er ingen kompromiser, for kun den bedste kvalitet er god nok.

HOLDBARHED

Bretz er garantien for ekstremt holdbart håndværk. Mange år frem. Med en martindale på mlm. 35.000 og 65.000 er slidstyrken uhørt høj. Fjedrene er kraftige nozag-fjedre, som monteres i hånden.

UNIKKE DESIGNS

Bretz sofaerne er originale polstermøbler, håndlavet siden 1895, i unikke designs, som løbende opdateres. Alle sofaer er bygget op om en ramme af massivt træ, en kerne af stærke fjedre og fyld af lagdelt møbelskum sammensat af forskellige hårdheder i en kompleks struktur. Det er hemmeligheden bag den unikke Bretz’ feeling, nemlig oplevelsen af at synke ned i en blød sofa, som samtidig føles fast og griber dig. Alle modeller har forskellig hårdhedsgrad, og dit endelig valg vil derfor ofte være en kombination af både ‘look’ og ‘feel’.

VEDLIGEHOLDELSE AF DINE BRETZ MØBLER

Enhver ejer af en Bretz-karakter vil gerne passe godt på sin nye sofa. Med god vedligeholdelse vil sofaen også kunne holde  mange år frem. Derfor er har vi samlet vores bedste Bretz plejetips her:

  • At aftørre din sofa regelmæssigt er en lille opgave, der kan gøre en stor forskel. Støv kan over tid blive indlejret i stoffet og forårsage skade, der får din sofa til at ældes hurtigere.

  • Er uheldet ude og du har spildt noget på din sofa, så anbefaler vi som udgangspunkt altid at forsøge med en fugtig, oprevet klud med vand. Start altid fra kanterne og arbejd dig ind til midten.
  • Har du behov for at anvende nogle rengøringsprodukter, så sørg altid for først at teste på en stofprøve forinden samt et ikke synligt sted på sofaen før du renser den endelige plet