FOR PROFESSIONELLE

SKRÆDDERSYET LØSNING

Velkommen til vores inspirationsside til dig, der er indretningsarkitekt, møbelindkøber eller arbejder professionelt med indretning af sociale områder, kreative zoner, arbejdspladser eller smukke hjem. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig til at tænke endnu mere utraditionelt. Du ved selv, at de fysiske rammer påvirker os mere end mange tror. Og måske er du endda bevidst om, at du kan være med til at skabe et indendørsmiljø, som gør en positiv forskel.
Her er nogle forslag til, hvordan du kan tænke mod, lys & farver og innovation & kreativitet ind i din indretning ved hjælp af de unikke møbler fra Bretz og det smukke lys fra Occhio.
MOD

Trygge medarbejdere bliver modigere medarbejdere. Kreativitet, omstilling og nytænkning kræver mod. At turde være sig selv, præcis som man er, kræver mod. Her kan indretningen være med til at skabe modet til at turde træde ud af komfortzonen.

LYS & FARVER

Lys, lyskvalitet og farver kan bruges aktivt for at skabe glade og produktive arbejdsrum. Det påvirker nemlig vores humør og stemning. Vi forhandler både Occhio og Bretz, fordi lys og farver, der spiller sammen, skaber den største effekt.

INNOVATION & KREATIVITET

De farverige møbler og det smukke lys skaber de bedste rammer for, at I kan udfolde jeres kreativitet. I signalerer diversitet, åbenhed og nysgerrighed, som er forudsætninger for at få innovative, utraditionelle og nyskabende ideer.

TILLID, TRYGHED OG PLADS TIL ALLE

Vi tror på, at tillid gør en forskel på arbejdet, fordi utryghed og usikkerhed ofte bliver mikrostressorer, der distraherer og fjerner fokus. Dette koster tid og penge. På samme måde er mangfoldighed og inklusion er en væsentlig konkurrenceparameter i kampen om talenterne. Med trygge og glade møbler kan I lettere skabe en ramme, hvor man får lyst til åbne sig og være nysgerrig. Samtidig signaleres, at her er plads til alle og plads til hele mennesker.

ARBEJDSGLÆDE

I dag ved vi, at farver og lys påvirker vores sind, og at vi med de rigtige farver og lys kan skabe et positivt og stimulerende miljø. Spraglede og stærke farver skaber glæde, dæmpede farver skaber typisk ro og tryghed. Det taktile udtryk påvirker også, og har ofte en større påvirkning, end vi måske er bevidste om.

Blanke og hårde overflader skaber én stemning, mens bløde og matte skaber en anden og typisk mere imødekommende stemning. Vores præstationer på jobbet afhænger af flere faktorer, bl.a. niveauet af emotionel tryghed (SHIELD). Det er derfor, vi har skabt Shielding Spaces, hvor du kan finde møbler og lamper, som er er særligt udvalgte med det formål at skabe SHIELD på arbejdspladsen.

MØDELOKALER

Møder afhængige af stemningen. Blanke og hårde overflader skaber én stemning, mens bløde og matte skaber en anden og typisk mere imødekommende stemning. Når mødelokalet føles som en invitation til at få skuldrene ned og sænke paraderne, bliver det ofte nemmere at finde løsninger sammen. Sådan styrkes relationer og samarbejde.Det er værd at investere i.

Occhio Mito Largo gulvlampe

Occhio Mito Sospeso lampe

Occhio Mito Sospeso lampe

Occhio Sento terra lampe

RECEPTION

Receptionen er det første møde for jeres kunder, jeres medarbejdere og jeres potentielle samarbejdspartnere. Det skal gerne sende det rigtige budskab. Rare, komfortable møbler i glade farver siger ”Rigtig hjertelig velkommen – her er vi ikke ligesom alle de andre”. Samtidig er ekstrem holdbarhed en god investering.

Særligt velegnede til receptionsområdet er:
Croissant lænestol
Edgy loungesofa
Cocoa Island loungesofa
Teratai loungesofa

CROISSANT LÆNESTOLE

COCOA ISLAND LOUNGESOFA

EDGY LOUNGESOFA

TERATAI LOUNGESOFA

HOTELLER

Hotellet skal være et hjem, når man er væk hjemmefra, som alligevel kan noget mere. Indretningen skal omfavne fra første øjeblik og skabe en følelse af, at være velkommen. Et sted hvor man kan lade op, hygge sig, og som man har lyst til at komme tilbage til. Utraditionelle farver, organiske former og den utrolige siddekomfort er med til at skabe den effekt, du ønsker. Samtidig er ekstrem holdbarhed en god investering, og alle modeller kan leveres med tekstiler, der overholder BS-EN 1021-1,2

Særligt velegnede til hoteller er:   
Croissant lænestol
Edgy loungesofa
Ohlinda sofa
Cocoa Island loungesofa
Teratai loungesofa

Samt de mange smukke senge fra Bretz

Cocoa Island lænestol og Cloud 7 sofa

Ohlinda loungesofa

Cloud 7 seng og håndsyede Bretz puder

Skab et hvilket som helst look med Bretz