Bedre præstationer i shield’ende rammer

Arbejdsglæde

Vores præstationer på jobbet afhænger af flere faktorer, bl.a. niveauet af emotionel tryghed (SHIELD). Bløde møbler i glade farver med høj komfort giver bedre møder og større arbejdsglæde. Det øger kreativiteten, skaber større sammenhold og fokus.

Carl Jung sagde, at ”Farver er underbevidsthedens modersmål”. Farve-psykologi er et forskningsområde i sig selv, fordi farver påvirker os positivt. Alligevel er skræmmende mange arbejdspladser stadig præget af hvid, sort, stål, grå og glas. 

På samme måde betyder lys og lyddæmpning meget for vores arbejdsmiljø og produktivitet. 

 

Tillid, tryghed og plads til alle

Tillid gør en forskel på arbejdspladsen, fordi utryghed og usikkerhed bliver mikrostressorer, der distraherer og fjerner fokus. Dette koster tid og penge. På samme måde er mangfoldighed og inklusion er en væsentlig konkurrenceparameter i kampen om talenterne. De trygge og glade møbler skaber en tillidsstyrkende ramme, som gør den nemmere at åbne sig. På den måde signalerer du også, at her er plads til alle og plads til hele mennesker.

Mod

Trygge medarbejdere bliver modigere medarbejdere. Kreativitet, omstilling og nytænkning kræver mod. Jeres indretning kan være med til at skabe modet til at turde det usikre og det utrygge.

Kig omkring på de næste sider, eller send en besked hvis du vil vide mere om, hvordan du designer produktive arbejdsrum.