About

Vores rejse mod Shielding Spaces begyndte med en forelskelse, da vi for 20 år siden fik vores første Bretz. Den har vi stadig. Med sin smukke farve, indbydende facon og sit legende væsen blev den helt naturligt rammen om vores samvær som intet andet møbel, vi havde prøvet før.

Denne forelskelse blev siden til en dyb kærlighed til at leve i en verden af farver, komfort og bløde tekstiler. Det voksede til en passion for den forskel møbler og lys kan gøre for krop og sind.

I vores virke som rådgivere for ledere og organisationer møder vi mange mennesker, der husker at passe på sig selv og hinanden. Det kalder vi at skabe SHIELD. Det er godt for præstationer, for samvær og for livsglæde i hverdagen. For det skaber balance og virker som en modvægt mod stress, jag og det ydre pres.

Shielding spaces er skabt af drømmen om, at vores møbler og lamper kan være med til at sprede glade hjem og glade arbejdspladser, hvor der er plads til den enkelte og vi får det bedste frem i os selv og hinanden. True characters.

De bedste hilsner

Johnny & Elize

Vores første Bretz . Privatfoto 2004

Shielding Spaces

by Fire & Shield

Charlottenlund

CVR 33297726

hej@shieldingspaces.com

+45 3092 2287

Bretz Nordic Distributor

Occhio B2B Dealer DK

Follow on social media

Subscribe

Modtag nyheder, inspiration og produkttilbud. Vi lover ikke at spamme dig, og det er supernemt at komme af listen igen. Skriv din mailadresse herunder, så ses vi derude 🙂